wartos

CSM
nes (1)
E-Glass Dicincang Strand Mat mangrupikeun lawon henteu rata anu diwangun tina dadu dicincang anu disebarkeun sacara acak dicekel sareng bubuk atanapi emulsi binder.

Éta cocog sareng résin UP, VE, EP, PF. Lebar gulung dibasajankeun 50mm dugi ka 3300mm, beurat beal dibasajankeun 100gsm dugi 900gsm. Lebar standar1040 / 1250mm, beurat gulung 30kg. Éta dirarancang pikeun dianggo dina panangan tangan, lilitan filamén, kapang komprési sareng prosés laminasi kontinyu.

Fitur Produk:
1) Ngarecahna gancang dina styrene
2) kakuatan tarik tinggi, ngamungkinkeun pikeun digunakeun dina prosés lay-up tangan pikeun ngahasilkeun bagian-bagian lega
3) Alus baseuh-liwat sareng gancang baseuh-kaluar dina résin, ngajakan hawa gancang
4) Katahanan tahan korosi asam

Pamakean panungtung kalebet parahu, pakakas mandi, bagian otomotif, pipa tahan korosi kimia, bak, menara pendingin sareng komponén gedong.

Aya béntenna dina karasa sareng lemesna serat gelas dicincang untai, anu disababkeun ku béda-béda agén perawatan permukaan serat gelas. Sedengkeun pikeun FRP lami, aranjeunna umumna resep anu dicincang langkung lemes, anu ngajantenkeun langkung gampil nempel kapang sareng posisi juru. Ieu mangrupikeun titik anu kontradiktif. Upami langkung lemes, hartosna mat strand dicincang rada mengembang atanapi henteu aya résidu serat, sareng teu ngagaduhan tekstur. Produk anu diwakilan nyaéta bubuk untaian dicincang bubuk.

Émulsi anu dirasa cukup hésé, tapi cukup rata. Kaseueuran pagawé fiberglass resep émulsi dirasa sabab langkung gampang diteukteukan sareng serat gelas moal hiber dimana-mana.

Utamana dina kasus suhu handap, serat gelas bakal langkung heuras tibatan biasana. Umumna disarankeun anjeun milih cara kieu: dina kasus kapang anu rumit sareng struktur produk, anjeun milih bubuk anu dirasakeun janten soak langkung saé, sareng éta ogé merenah pikeun peletakan anu kandel. Sababaraha struktur ageung, lemes tina produksi produk, anjeun nganggo émulsi raos bakal langkung gancang sareng langkung raoseun.

WRE
nes (2)
E-Glass Woven Rovings mangrupikeun lawon dua arah anu dilakukeun ku jalinan rovings langsung. WRE cocog sareng poliéster henteu jenuh, éster vinil, epoxy sareng résin fenolik.

Fitur Produk:
1) Lengkah sareng anyaman roving dijajarkeun dina paralel sareng datar, ngahasilkeun tegangan seragam
2) Serat anu dijajarkeun pisan, hasilna stabilitas dimensi luhur sareng ngajantenkeun penanganan gampang
3) kapang anu saé, gancang sareng lengkep baseuh dina résin, ngahasilkeun produktivitas anu luhur
4) Sipat mékanis anu saé sareng kakuatan tinggi bagian-bagian

WRE mangrupikeun penguatan performa tinggi anu seueur dianggo dina panangan tangan sareng prosés robot pikeun ngadamel parahu, kapal, pesawat sareng bagian otomotif, mebel sareng fasilitas olahraga.

Sampel gratis sayogi pikeun CSM sareng WRE. Lebar sareng beurat areal tiasa disaluyukeun. Kanggo inpormasi lengkep, punten kersa ngahubungi kami.
nes (3)


Pos waktos: Dec-22-2020