wartos

New type 3D foam panel-2

Nalika lawon direspon ku résin thermoset, lawon nyerep résin sareng naék kana jangkungna anu tos ditangtoskeun. Kusabab struktur anu teu kapisah, komposit anu didamel tina lawon anyaman sandwich 3D ngagungkeun résistansi anu langkung unggul ngalawan delaminasi kana lebah madu tradisional sareng bahan anu dihaleu busa.

Workshop

Kauntungan produk:

     1) beurat beurat bur kakuatan tinggi

     2) Résistansi hébat ngalawan delaminasi

     3) Desain tinggi - serbaguna

     4) Spasi di antara kadua lapisan dek tiasa multifungsi (Dipasang ku sensor sareng kabel atanapi diinfus ku busa)

     5) prosés laminasi saderhana sareng efektif

     6) Panas insulasi sareng insulasi sora, Fireproof, Wave transmittable

PROJECT SAMPLE


Pos waktos: Mar-11-2021