wartos

Konstruksi lawon spacer 3-D mangrupikeun konsép anu nembé dikembangkeun. Permukaan lawon pakuat-pakait pisan sareng serat tihang nangtung anu saling dikaitkeun sareng kulit. Ku alatan éta, lawon spacer 3-D tiasa nyayogikeun ketahanan debonding kulit-inti, daya tahan anu hadé sareng integritas anu unggul. Salaku tambahan, rohangan interstitial tina konstruksi tiasa dieusian ku busa kanggo nyayogikeun dukungan sinergis sareng tihang nangtung.

3D sandwich Panels

Ciri Produk:

Lawon spacer 3-D diwangun ku dua permukaan lawon anyaman bi-arah, anu mékanis dihubungkeun sareng tihang anyaman nangtung. Sareng dua tihang S ngawangun ngahijikeun janten tihang, 8 bentuk dina arah warp sareng 1 bentuk dina arah pakan.
Lawon spacer 3-D tiasa didamel tina serat gelas, serat karbon atanapi serat basalt. Ogé lawon hibridna tiasa dihasilkeun.

3D sandwich-Application

Kisaran jangkungna tihang: 3-50 mm, kisaran lébarna: ≤3000 mm.

Désain parameter struktur kalebet kapadetan areal, jangkungna sareng kapadetan distribusi pilar fleksibel.

Komposit lawon spacer 3-D tiasa nyayogikeun résistansi debonding kulit-inti sareng résistansi résistansi sareng résistansi dampak, beurat enteng. kaku tinggi, isolasi termal alus teuing, damping akustik, jeung saterusna.

3D Fiberglass-Application


Pos waktos: Mar-09-2021