Aplikasi

Building & Construction

1. Wangunan & Konstruksi
Fiberglass nawiskeun kaunggulan kakuatan tinggi, beurat enteng, tahan sepuh, résistansi seuneu anu alus, akustik sareng insulasi termal, sahingga seueur dianggo dina wangunan sareng lapangan konstruksi.
Aplikasi: beton bertulang, témbok komposit, layar jandéla sareng
hiasan, bar baja FRP, kamar mandi sareng kamar sanitasi, kolam renang, headliners, panel lampu siang, ubin FRP, panel panto, sareng sajabana.

etrruyt

2. Prasarana
Fiberglass nawiskeun kaunggulan stabilitas diménsi, pangaruh panguatan anu saé, beurat enteng sareng tahan korosi, janten janten bahan pilihan pikeun bahan infrastruktur.
Aplikasi: awak sasak, darmaga, struktur wangunan sisi cai, trotoar jalan raya sareng pipa.

yetrywtr

3. Éléktrik & Éléktronik
Fiberglass nawiskeun kaunggulan insulasi listrik, tahan korosi, insulasi panas sareng beurat enteng, sahingga langkung resep dina bidang listrik & éléktronik.
Aplikasi: papan sirkuit cetak, tiung alat listrik, kotak switchgear, insulator, alat insulasi, tutup tungtung motor sareng komponén éléktronik, jst.

gdfshgf

4. Résistansi Korosi Korosi
Fiberglass nawiskeun kaunggulan résistansi korosi anu saé, pangaruh panguatan anu saé, sepuh sareng résistansi seuneu, sahingga seueur dianggo dina médan tahan korosi kimia.
Aplikasi: pembuluh kimia, bak panyimpenan, geogrid anti korosif sareng pipa.

hfgd

5. Angkutan
Dibandingkeun sareng bahan tradisional, produk fiberglass gaduh kaunggulan anu jelas dina katahanan, tahan korosi, tahan abrasi sareng ketahanan termal, sareng tiasa nyumponan sarat kendaraan pikeun beurat enteng sareng kakuatan tinggi. Maka, aplikasi na dina transportasi beuki ningkat.
Aplikasi: badan otomotif, korsi sareng awak karéta gancang-gancang, struktur awak, sareng sajabana

ytruytr

6. Ruang Angkasa
Komposit bertulang gelas gaduh kaunggulan beurat ringan, kakuatan tinggi, résistansi résistansi sareng ketahanan seuneu, anu ngamungkinkeun sababaraha solusi pikeun nyumponan sarat khusus dina bidang aerospace.
Aplikasi: radom pesawat, bagian aerofoil & lantai interior, panto, korsi, tanki bahan beuleum tambahan, bagian mesin, jst.

yetrywtr

7. hemat energi sareng Perlindungan Lingkungan
Fiberglass nawiskeun kaunggulan pelestarian panas, insulasi termal, pangaruh panguatan anu alus sareng beurat enteng, anu ngajantenkeun bahan penting dina tanaga angin sareng rékayasa perlindungan lingkungan.
Aplikasi: agul turbin angin sareng tiung, kipas knalpot, geogrid, jst.

fdsh

8. Olahraga sareng Rékréasi
Fiberglass nawiskeun kaunggulan beurat enteng, kakuatan tinggi, kalenturan desain tinggi, keprosesan anu alus, koefisien gesekan lemah sareng tahan kacapean anu saé, sahingga seueur dianggo dina produk olahraga sareng luang.
Aplikasi: kelelawar ténis méja, battledores (rakét bulutangkis), papan dayung, papan salju, klub golf, jst.